Project Description

Certificați-vă cunoștințele în hacking și validați-vă cunoștințele de criminalistică informatică

EC-Council este recunoscut la nivel global pentru programele sale de certificare care sunt acceptate de agenții guvernamentale din toată lumea. Certificările Ethical Hacking Associate și Cyber Forensics Associate validează cunoștințele tehnice și practice de securitate informatică ofensivă și defensivă.

Fiți pregătiți

Este recomandat să aveți cel puțin 150 ore de experiență practică înainte de a vă prezenta pentru examenul EHA sau CFA.

Certificarea Ethical Hacking Associate

Certificarea Ethical Hacking Associate demonstrează cunoștințele de securitate informatică și securitate de rețea, inclusiv cunoașterea instrumentelor și metodelor unui hacker, și folosirea lor în mod legal și legitim.

Această certificare se adresează profesioniștilor începători în domeniul securității de rețea dintr-o perspectivă independentă de furnizorii de echipamente.

Scopul certificării Ethical Hacking Associate este de a stabili și a gestiona standardele minim necesare pentru certificarea specialiștilor în securitatea informațiilor în ce privește procedurile de hacking etic. Certificarea EHA informează publicul asupra persoanelor certificate care întrunesc standardele minime de cunoștințe sau sunt deasupra lor, și stabilește hackingul etic ca o profesie unică și auto-reglementată.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

MAI MULTE DETALII
Solicitați o ofertă de preț