Certificarea iti deschide noi perspective. Ea reprezintă singura modalitate prin care iti poti valida competentele digitale, necesare ocuparii unui job mai bun!

Ia-ti chiar astazi propria ta CERTIFICARE! Poate nici nu banuiesti inca, dar cunostintele tale in IT sunt extrem de pretioase, cu atat mai mult cu cat in aceasta ”era tehnologizata” lumea se misca parca mai repede, mai fluid, mai profitabil. In schimb insa, oriunde te uiti, oricum te orientezi, oricine vrei sa fii, ai nevoie sa faci dovada faptului ca ai aceste cunostinte si aptitudini digitale. Cu alte cuvinte, ai gasit deja raspunsul la intrebare. Da! Ai nevoie de Certificare!

Certificarea este semnalul prin care iti dovedesti nivelul de pregatire, dar si determinarea si motivarea de a demonstra ceea ce stii! Angajatorii apreciaza, chiar solicita, certificarile în domeniul IT, mai ales fiindca cele mai multe joburi din ziua de azi presupun un anumit grad de utilizare a tehnologiei. Iar daca tu ai deja aceste notiuni si aptitudini ce tin de lumea digitala, nu mai exista niciun motiv pentru care sa nu te certifici.

In mediile academice, certificarea promoveaza succesul in sala de curs pentru cursanti si instructori, construieste individualitatea si pregateste participantii pentru a deveni o forta de munca din ce in ce mai competitiva.

Pentru mediul de afaceri, certificarea mareste productivitatea biroului si eficienta organizatiei, creste satisfactia la locul de munca si multiplica realizarile in randul angajatilor.

In dezvoltarea fortei de munca, certificarea pregateste si asigura plasamentul candidatilor la un loc de munca, asigurand ca acestia poseda competentele solicitate de catre angajator.