Felicitari lui Manuel Bascaru-Han si Gabriel Buzila pentru participarea cu succes la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist (MOS) care s-a desfasurat la Dallas, Texas, SUA in luna august. Manuel, student la FEAA, Universitatea de Vest din Timisoara, a intrat in competitia pentru titlul de campion mondial la categoria Excel 2010 si s-a clasat pe locul 6 mondial. Gabriel, student FEAA la Universitatea Ioan Alexandru Cuza din Iasi, a ajuns pe locul 14 mondial la sectiunea Excel 2013.

Aflat in cel de-al 14-lea an, Campionatul Mondial MOS 2015 a atras peste 600.000 de candidati unici care au demonstrat cu totii ca folosesc in mod expert suita de aplicatii Microsoft Office. 145 studenti finalisti din 47 de tari au intrat in finala Campionatului Mondial. Locurile 6, respectiv 14 au reprezentat astfel un succes extraordinar al participantilor din Romania.

Le multumim domnilor Claudiu Brandas (UVT) si Mugurel Patrichi (UAIC) pentru sprijinul pe care ni l-au acordat in organizarea acestui eveniment complex. Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi sunt primele universitati romanesti care au participat la aceasta competitie prestigioasa.

Gabriel Buzila este felicitat la randul sau pentru scorul obtinut in competitie.
Photography from the 2015 Certiport Global Partners Summit & Gabriel Buzila este felicitat la randul sau pentru scorul obtinut in competitie.

In paralel cu desfasurarea Campionatului Mondial de Microsoft Office Specialist, reprezentantii Certipro Education Gabriela Barna si David Ford au participat la Summit-ul Global al Partenerilor Certiport.

Echipa completa Certipro: Gabi Barna, Claudiu Brandas, Gabriel Buzila, Manuel Bascaru-Han, Mugurel Patrichi si David Ford.
DCF_8611 LR