Certipro Education organizează în perioada 17 martie – 12 mai 2017  Festivalul de certificare a competențelor IT prin seria de certificări Microsoft Technology Associate!

Festivalul de certificare Test Fest 2017 este destinat liceelor sau universităților cu profil sau specializare IT care doresc să valideze cunoștințele IT ale elevilor/studenților. Obținerea certificării Microsoft Technology Associate oferă tinerilor un diferențiator major în CV-ul personal și le dă încrederea de a –și continua demersul profesional spre o carieră IT de succes.

Certificarea  Microsoft Technology Associate este ideală pentru cei care se pregătesc pentru o carieră IT, examenele sunt structurate astfel: IT Infrastructure, Baze de Date, Developer. După promovarea examenului, fiecare candidat va avea acces la certificatul Microsoft Technology Associate în Foaia Matricolă Digitală Certiport.

Pentru a organiza un eveniment de tip Test Fest în anul 2017, instituțiile educaționale participante trebuie să deruleze sesiunile de certificare printr-un Centru Autorizat de Testare Certiport. Înființarea unui Centru Autorizat de Testare Certiport (CATC) este GRATUITĂ. Instituțiile interesate pot achiziționa O SINGURĂ LICENȚĂ de examene în cadrul acestei campanii.