Avem placerea sa va anuntam faptul ca, de curand, Certipro Education a fost numit in calitate de distribuitor pentru CCI Learning in Romania.

CCI Learning este o companie internationala care concepe si dezvolta materiale de invatare in Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC), fondata in 1988 si cu sediul in America de Nord. In calitate de furnizor pentru Certiport Solution Platinum, CCI Learning sprijina programele de certificare pentru Microsoft Office Specialist, Microsoft Technology Associate, Internet si Computing Core certificare (IC3), Adobe Certified Associate, Autodesk Certified User, CompTIA Strata si asociat HP acreditate tehnic.

Noi, Certipro Education suntem onorati de parteneriatul cu aceasta prestiogioasa companie și apreciem foarte mult materialele de invatare de inalta calitate elaborate de aceasta.

e-Book disponibil acum

Partenerul Certipro, CCI Learning a lansat recent o noua serie e-Books, pentru a completa cartile sale de studiu traditional. Aceste e-book-uri prietenoase reprezinta varianta moderna a cartilor clasice. In plus, ele sunt usor de utilizat si ofera o multitudine de avantaje:

  • acestea pot fi accesate de oriunde, oricand prin intermediul internetului si pot fi descarcate pe doua computere si doua dispozitive mobile (smartphone, etc.);
  • acestea pot fi cautate (cu Search) si accepta note si sublinieri;
  • notele si sublinierile de text pot fi partajate intre elevi sau intre elevi si profesor;
  • aspectul paginilor se modifica automat pentru potrivirea cu dimensiunea de afisare a dispozitivului de vizualizare.

IC3

e-Book-ul de 600 de pagini Internet and Computing Core Certification (IC3) este disponibil acum la Certipro Education pentru doar 99 lei. Acesta acopera tot ceea ce un elev trebuie sa stie pentru a obtine certificarea IC3 recunoscuta la nivel mondial (sau pentru a trece examenul de competente digitale de la bacalaureat).

In prezent, e-Book-ul IC3 este disponibil in limba engleza, urmand ca versiunea in limba romana sa fie disponibila incepand cu anul 2014. De asemenea, sunt disponibile e-Book-uri pentru Microsoft Word 2010 si 2013, Excel, PowerPoint, Access, Outlook si OneNote. Acestea acopera intregul curriculum corespunzator certificarii Microsoft Office Specialist.

In atentia profesorilor de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC)

Resurse gratuite pentru profesori

Certipro Education va poate oferi acum pachetul de Resurse pentru profesori (Teacher Resource packs) in completarea e-Book-ului Internet and Computing Core Certification (IC3).  Aceste resurse de inalta calitate pentru profesori, dezvoltate de catre CCI Learning in America de Nord, reprezinta:

  • Note de Lectie
  • Slide-uri PowerPoint (928 de diapozitive/slide-uri)
  • Fisiere de date si informatii pentru instructor care le completeaza pe cele pentru elevi, pentru a facilita predarea intregului curriculum IC3.

Contactati-ne astazi pentru a afla cum puteti accesa aceste valoroase resurse!