Ce este Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist?

Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist organizat de Certiport, este o competitie globala care testeaza abilitatile studentilor in Microsoft Office Word®, Excel® si Powerpoint® (2010 si 2013).

Elevi de top sunt invitati sa isi reprezinte tarile din care vin la Campionatul Mondial. In unele tari sau regiuni, elevii sunt selectionati la nivel national prin concurs, iar castigatorii de la nivel national concureaza apoi la nivel international in cadrul Camionaultui Mondial.

Cum pot participa si eu?

Obtine una din certificarile Microsoft Office Specialist pentru a putea participa la concurs! Cand obtineti una din certificarile Microsoft Office Specialist in Word, Excel, or PowerPoint (2010 or 2013), veti fi inregistrat automat ca siconcurent in Campionatul Mondial MOS. Astfel ati putea si voi sa reprezentati Romania in Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii in perioada 7-10 August 2016.

Pana cand ma pot inscrie?

Data limita pentru inscriere este 16 iunie 2016. Campionatul va avea loc in perioada 7-10 august in Orlando, Florida, S.U.A.

Pentru mai multe detalii referitor la Campionat, va rugam vizitati pagina evenimentului aici.