SCC logo

SCC este o companie de servicii IT care are peste 700 de angajați in Bacau si Iasi. De curand, SCC a decis sa investeasca in certificari recunoscute la nivel global pentru angajații sai. In colaborare cu Certipro Education, SCC a identificat certificarile Microsoft Technology Associate (MTA), Microsoft Office Specialist (MOS) si HP Accredited Technical Associate (HP-ATA) ca fiind aliniate cu serviciile oferite de firma. Cosmin Paval, Technical Services Manager la SCC ne explica: “Am inceput procesul de certificare pentru a creste pe de o parte expertiza tehnica a angajaților nostri si pe de alta parte pentru a demonstra nivelul lor de competența tehnica printr-un standard recunoscut la nivel global. De exemplu, certificarea MTA, aduce un plus de incredere clienților nostri in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite si ii asigura ca lucreaza cu parteneri competenți si angajați dedicați”.

Certipro apreciaza colaborarea cu SCC. Directorul Certipro, David Ford adauga: “Certificari precum MTA si MOS demonstreaza nivelul de competența al unui individ in utilizarea unei aplicații de productivitate cum ar fi de exemplu Excel sau cunostințele intr-un domeniu mai tehnic, de exemplu Baze de Date. Prin obținerea acestor certificari, SCC nu numai ca poate sa prezinte abilitațile si competențele IT ale angajaților, ci poate sa le demonstreze. Angajații care obțin aceste certificari dau dovada de motivație si demonstreaza leadership. Atunci cand angajații sunt mai productivi, firma isi poate realiza mai bine obiectivele de business. Ne bucuram sa avem ocazia unui parteneriat cu o firma care recunoaste acest lucru.”

SCC este mulțumit de rezultatele obținute pana in prezent si va continua acest demers. Cosmin Paval ne spune: “Angajații SCC au obținut 29 de certificari MOS si MTA in cele 2 luni de colaborare cu Certipro. Mai avem planificate certificari HP ATA pentru urmatoarele saptamani. Obiectivul meu este sa cresc numarul de angajați certificați din echipa mea cu cate 10 in fiecare luna de acum incolo”.

Despre SCC

SCC (Specialist Computer Centres) faciliteaza dezvoltarea afacerilor prin planificare, aprovizionare, integrare si administrare IT. SCC abordeaza proiectele IT prin parteneriat, cunostințe si pasiune: este o companie care administreaza de peste 40 de ani infrastructura si servicii IT pentru cele mai mari companii din Europa. SCC este parte a Rigby Group, o companie cu divizii in industria IT, hoteliera, aeroportuara, serviciilor financiare, imobiliara si aviație.

SCC si-a inceput activitatea in Romania inca din 2006 cand a deschis primul centru de servicii la Iasi. Al doilea centru a fost inaugurat in anul 2013 la Bacau. Aceste doua centre livreaza servicii specializate de Service Desk, Infrastructure Support, Applications and Database Support, Application Packaging and Operations Management, in regim de sapte zile pe saptamana, 24 de ore pe zi si in 9 limbi straine.