Project Description

Swift. Limbajul programatorilor începători și al dezvoltatorilor experimentați.

Swift este un limbaj de programare robust și intuitiv creat de Apple, ușor de învățat, simplu de utilizat și foarte puternic. Swift este limbajul ideal pentru a începe să programați. E unul din cele mai populare limbaje de programare open-source folosit de dezvoltatorii profesionali de aplicații. Unele din cele mai populare aplicații din lume sunt dezvoltate cu Swift.

Pregătiți-vă elevii pentru viitor.

Cunoștințele de programare sunt esențiale pentru abilitatea studenților de a deveni mai buni într-un viitor condus de tehnologie. Acestea îi învață să rezolve probleme, să lucreze împreună în mod creativ și să construiască aplicații care să le concretizeze ideile.

Ajutați-vă elevii să obțină o certificare Swift.

Certificarea este bazată pe cursul Dezvoltare de Aplicații cu Swift și recunoaște cunoștințele elevilor de liceu și facultate în limbajul de programare Swift, instrumente de dezvoltare aplicații și componentele esențiale ale unei aplicații.

Mai multe detalii despre Curicula Cursului Dezvoltare de Aplicații cu Swift

Ajutați-vă studenții să dezvolte aplicații adevărate cu Swift.

Certificarea este bazată pe cursul Dezvoltare de Aplicații cu Swift creat pentru elevii de liceu și facultate fără experiență prealabilă î n programare.

Curicula urmează o abordare practică pas cu pas pentru învățarea instrumentelor de dezvoltare iOS și a conceptelor de bază în programare folosind Swift ca limbaj de programare.

Până la sfârșitul cursului studenții vor fi capabili să dezvolte o aplicație complet funcțională pe baza propriului lor design.

Descărcare Curs Dezvoltarea de Aplicații cu Swift pe iBooks

Ghidul pentru profesori Dezvoltarea de Aplicați cu Swift include prezentări pentru fiecare lecție, soluții pentru proiectele de aplicații și o rubrică pentru evaluarea progresului elevilor.

Descărcare Ghid pentru Profesori Dezvoltarea de Aplicați cu Swift

Valoarea certificării Swift

Certificarea recunoaște completarea cursului Dezvoltare de Aplicații cu Swift, validează competențele funcționale ale studenților cu Swift, Xcode, și instrumente de dezvoltare de cod. Studenții vor avea nevoie de 150 ore de studiu pentru a se înscrie la examenul de certificare. Studenții care trec examenul de certificare vor primi o insignă digitală pe care o vor putea insera în CV, portofoliu sau email, și o vor putea distribui pe rețelele sociale.

Studenții certificați vor învăța:

Cunoștințe Swift

  • Vor descoperi, explora și demonstra cum să folosească instrumentele de dezvoltare fundamentale din Swift
  • Vor învăța conceptele de bază ale structurilor Swift, inclusiv sintaxa, structura, funcțiile și modelele

Cunoștințe de dezvoltare de aplicații

  • Vor învăța conceptele de bază ale Kit-ului de Dezvoltare Apple
  • Vor explora și vor folosi instrumente de dezvoltare cum ar fi Playgrounds, Xcode, Simulator și Interface Builder
  • Vor învăța să construiască și să execute aplicații iOS cu ajutorul Swift
  • Vor explora și vor învăța instrumente de bază, tehnologii, elemente de interfață și modele de design folosite în dezvoltarea de aplicații iOS
  • Vor învăța să dezvolte aplicații iOS pentru iPhone și iPad
  • Vor învăța să folosească framework-uri iOS în proiecte de dezvoltare hands-on
Cumpărați voucher