Project Management Institute® (PMI) este cea mai importantă asociație din lume pentru cei care profesează în domeniul managementului de proiect, program sau de portofoliu. Prin intermediul promovării, colaborării, educației și cercetării la nivel global, lucrează pentru a pregăti mai mult de trei milioane de profesioniști din întreaga lume pentru Economia de proiect: economia viitoare în care munca și indivizii sunt organizați în jurul proiectelor.

Certificarea PMI Project Management Ready™ este o oportunitate pentru studenți de a descoperi industria managementului de proiect și de a intra în contact cu această comunitate pasionată de profesioniști.

Certificarea PMI Project Management Ready va introduce și familiariza studenții cu conceptele și domeniul managementului de proiect, precum și cu instrumentele necesare pentru a aplica aceste cunoștințe într-o gamă largă de cariere. Aceasta acoperă nevoia unei certificări recunoscute de industrie, care să permită instituțiilor de învățământ profesional și tehnic să adauge valoare programelor lor în toate grupurile de profesii.

Candidații care vor obține această certificare trebuie să dețină cunoștințele conceptuale și principiile cheie ale managementului de proiect prin intermediul a cel puțin 150 de ore de instruire.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

Mai multe detalii
Solicitați o ofertă de preț