Calea către AI, Data Science și Cloud Computing.

Examenele Microsoft Certified Fundamentals reprezintă calea către înțelegerea deplină a ceea ce înseamnă cloud computing, a opțiunilor disponibile de la Microsoft și a opțiunilor în care este logic să investească întreprinderile. Acest set de examene reprezintă punctul de plecare pentru studenții care doresc să înceapă o carieră în domeniul inteligenței artificiale, al științei datelor și al cloud computing-ului. În condițiile în care utilizarea big data și a inteligenței artificiale este în creștere, cererea analiștilor nu este satisfăcută – iar decalajul se mărește.

Ajutați-vă elevii să pornească pe drumul către o carieră prosperă prin administrarea examenelor Microsoft Certified Fundamentals în clasa dumneavoastră.

Certificări disponibile

Azure Fundamentals (AZ-900)

Microsoft 365 Fundamentals (MS-900)

Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (MB-901)

Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900)

Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)

Microsoft Power Platform Fundamentals (PL-900)

Experimentat și adevărat: Calea spre succes

Prin intermediul soluției Certiport de parcurs complet, vă puteți pregăti elevii pentru forța de muncă în domeniul cloud computing cu materiale de învățare adaptate, teste practice și examene de certificare aprobate oficial de Microsoft. Adăugarea acestor materiale în programul dvs. de studiu este ușoară și fără probleme.

Mai multe detalii
Solicitați o ofertă de preț