Competențele antreprenoriale sunt importante.

ESB este unul din cele mai recente programe de certificare de la Certiport. Examenul ESB este destinat pentru folosirea în principal în mediul academic, inclusiv în ciclul secundar, școlile de meserii, colegiile tehnice.

Certificarea ESB este gândită pentru a testa și a valida concepte de bază și cunoștințe de antreprenoriat și managementul afacerilor. Conceptele de bază includ: antreprenoriat; recunoașterea și evaluarea oportunităților; planificarea, demararea și operarea unui business; marketing și vânzări; management financiar.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

Candidații pentru certificarea ESB vor trebui să aibă cunoștințe conceptuale de bază ale principiilor antreprenoriale și de business, deși nu e necesar să aibă cunoștințe practice ca manager al unui business pentru a se prezenta și a trece examenul.

Soluția de certificare completă ESB

Prin soluția de certificare completă de la Certiport vă puteți pregăti studenții pentru certificare cu materiale de învățare, teste de evaluare și un examen de certificare bazat pe performanță susținut oficial de către Network for Teaching Entrepreneurship (NFTE). Adăugarea acestor materiale în curicula dvs. este ușoară și adaptabilă.

MAI MULTE DETALII
Solicitați o ofertă de preț