Certiport oferă următoarele certificări pentru Communication Skills for Business (CSB).

Succesul este condus de puterea comunicării

Programul Communication Skills for Business (CSB) este unul dintre cele mai noi programe de certificare oferite prin Certiport și include acum certificarea Professional Communication și certificarea English for IT. Fie că este vorba de comunicare verbală (orală sau scrisă) sau nonverbală, capacitatea de a comunica eficient este o abilitate esențială pe care toți candidații ar trebui să o dețină. În fiecare industrie, există un decalaj între competențele de limba engleză necesare și competențele de limbă engleză pe care le au angajații. De asemenea, la locul de muncă actual, abilitățile de comunicare sunt în mod constant una dintre cele mai importante competențe pe care le caută angajatorii, iar dezvoltarea acestor abilități poate oferi candidaților un mare avantaj față de concurență.1

Certificările CSB au fost create pentru a valida faptul că persoanele care intră în câmpul muncii înțeleg principiile cheie ale comunicării și posedă abilitățile necesare pentru a fi eficienți într-un mediu de lucru.

Impactul Communication Skills for Business

  • Pentru studenți/candidați, certificările Communication Skills for Business sunt un instrument de construire a CV-ului și ajută studenții/candidații să se angajeze mai ușor.
  • Pentru cadrele didactice, examenele Communication Skills for Business sunt gata pregătite și cu autoevaluare, economisind timpul instructorilor prin utilizarea examenelor de certificare ca examene de clasă, examene intermediare sau examene finale.
  • Pentru formarea/educația forței de muncă, programul Communication Skills for Business crește ratele de plasare a locurilor de muncă și stabilizează/crește opțiunile de finanțare.
  • Pentru corporații, programul Communication Skills for Business asigură îmbunătățirea abilităților profesionale pentru angajați și economisește bani prin faptul că nu mai există o comunicare deficitară.

De ce angajatorii sunt în căutarea candidaților care dețin certificarea Communication Skills for Business?

Comunicarea deficitară este foarte costisitoare pentru companii. Au fost realizate studii care estimează că o întreprindere cu 100 de angajați pierde în medie 420.000 de dolari pe an din cauza comunicării deficitare între angajați. Costul crește în funcție de numărul de angajați.2

Certificările CSB oferă candidaților dovada că înțeleg ce înseamnă o bună comunicare și că au abilitățile necesare pentru a comunica eficient la locul de muncă, economisind în același timp bani pentru companie prin faptul că nu comunică deficitar.

Procedura completă de certificare Communication Skills for Business

Prin intermediul pachetului de cursuri Certiport vă puteți pregăti elevii pentru certificările CSB cu materiale de învățare personalizate, resurse și teste practice pe platforma GMetrix. Adăugarea acestor materiale în curriculum-ul dumneavostră se realizează ușor și fără probleme.

Mai multe detalii
Solicitați o ofertă de preț