Proiectați o lume mai bună. Începeți cu o certificare.

Indiferent dacă sunteți un educator care își ajută elevii să se pregătească pentru facultate sau carieră, un student care caută să își perfecționeze cunoștințele  sau o companie care caută oameni calificați, o certificare Autodesk poate face diferența. Cunoașterea unei aplicații de proiectare este un factor diferențiator atât în mediul academic cât și profesional. Cunoașterea aplicațiilor Autodesk cum ar fi AutoCAD, Inventor, Revit, Maya, 3DS Max, și Fusion 360, precum și obținerea certificărilor Autodesk vă da un avantaj semnificativ în calea spre succesul academic și profesional.

Validați expertiza și cunoștințele elevilor dvs.

Certificările Autodesk sunt standarde recunoscute în industrie și pot ajuta designeri, ingineri și dezvoltatori să atingă succesul în orice etapă a carierei. Din ce în ce mai multe industrii se confruntă cu lipsa de forță de muncă calificată la angajare iar certificările oficiale Autodesk oferă o validare de încredere a abilităților și cunoștințelor. Accelerați-vă dezvoltarea profesională și îmbunătățiți-vă productivitatea cu certificarea Autodesk Certified Professional.

O carieră în IT este dependenta de o educație tehnologică care să pregătească candidații cu abilități tranzacționabile de 2D și de 3D și să-i învețe să folosească software-ul de design Autodesk® la nivel de artă. Certificarea Autodesk Certified confirmă tocmai acest fapt. Absolvenții certificărilor vor avea toate aptitudinile necesare pentru a-si continua cariera în design – indiferent dacă ei optează pentru un loc într-o facultate de profil, pentru un loc de munca sau pur și simplu pentru a avea o pregătire mai înalta în domeniu.

Obiective de examen

MAI MULTE DETALII
Solicitați o ofertă de preț