Programul Information Technology Specialist este o modalitate prin care studenții pot obține certificarea pentru competențele IT fundamentale căutate de angajatori. Programul IT Specialist se adresează candidaților care iau în considerare sau încep o carieră în domeniul tehnologiei informației. Studenții își pot certifica cunoștințele într-o gamă largă de domenii IT, inclusiv software development, database administration, networking and security, mobility and device management, precum și coding.

Ajutați-vă elevii să pornească pe drumul către o carieră prosperă prin administrarea examenelor de IT Specialist în clasa dumneavoastră.

Calea către succes

Prin intermediul soluției complete oferită de Certiport vă puteți pregăti elevii pentru angajarea în cloud computing cu materiale de învățare adaptate, teste practice și examene de certificare. Adăugarea acestor materiale în curriculum-ul dvs. este ușoară și fără probleme.

Deși sunt semnificative pentru orice persoană în căutarea unui loc de muncă și pentru studenții interesați de cariere în domeniul IT, aceste examene sunt cele mai potrivite pentru persoanele cu vârste începând cu 14 ani. Nu este necesară nicio diplomă de bacalaureat sau alte condiții prealabile, în afară de cele menționate în cadrul domeniilor obiective. Aceste examene cumulabile sunt valabile de la data la care sunt trecute și se eliberează o singură dată.

Certificări disponibile

Mai multe detalii
Solicitați o ofertă de preț – România
În Republica Moldova, începând cu sesiunea de bacalaureat 2024, candidații la examenul național pot solicita nota ”10” (zece), din oficiu, la proba de examen la Informatică, dacă dețin certificate/diplome care să ateste un nivel avansat de competențe pentru următoarele domenii: A. limbaj de programare, B. structura calculatorului, rețele, C. baze de date.
Certificările IT Specialist au fost echivalate de către Ministerul Educației din Republica Moldova. Cei interesați sunt rugați să completeze formularul de mai sus.