Adobe Certified Professional

Viitorul aparține celor care creează. Fie că este pentru a informa, a convinge, pentru a te distra sau a inspira, succesul în epoca digitală înseamnă comunicarea în moduri vizuale bogate și interactive. Cu o cunoaștere fermă a celor mai puternice instrumente creative din lume, Profesioniștii Certificați Adobe sunt pregătiți să își lase amprenta.

Adobe Certified Professional este certificarea recunoscută în industrie care demonstrează abilități de utilizare a software-ului Adobe Creative Cloud și cunoștințe esențiale pentru carierele în media digitală. Fiecare examen este integrat cu o aplicație Adobe și conceput de experți, permițând o evaluare autentică a competențelor necesare la locul de muncă.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

Certiport oferă o soluție completă care poate fi utilizată de educatori pentru a pregăti studenții pentru certificarea Adobe Certified Professional. De la materiale de învățare personalizate și teste de practică până la examenele de certificare aprobate de Adobe, Certiport oferă asistență la fiecare pas.

MAI MULTE DETALII
Solicitați o ofertă de preț