Project Description

Proiectați o lume mai bună. Începeți cu o certificare.

Indiferent dacă sunteți un educator care își ajută elevii să se pregătească pentru facultate sau carieră, un student care caută să își perfecționeze cunoștințele  sau o companie care caută oameni calificați, o certificare Autodesk poate face diferența. Cunoașterea unei aplicații de proiectare este un factor diferențiator atât în mediul academic cât și profesional. Cunoașterea aplicațiilor Autodesk cum ar fi AutoCAD, Inventor, Revit, Maya, 3DS Max, și Fusion 360, precum și obținerea certificărilor Autodesk vă da un avantaj semnificativ în calea spre succesul academic și profesional.

Validați expertiza și cunoștințele elevilor dvs.

Certificările Autodesk sunt standarde recunoscute în industrie și pot ajuta designeri, ingineri și dezvoltatori să atingă succesul în orice etapă a carierei. Din ce în ce mai multe industrii se confruntă cu lipsa de forță de muncă calificată la angajare iar certificările oficiale Autodesk oferă o validare de încredere a abilităților și cunoștințelor. Accelerați-vă dezvoltarea profesională și îmbunătățiți-vă productivitatea cu certificarea Autodesk Certified Professional.

O carieră în IT este dependenta de o educație tehnologică care să pregătească candidații cu abilități tranzacționabile de 2D și de 3D și să-i învețe să folosească software-ul de design Autodesk® la nivel de artă. Certificarea Autodesk Certified confirmă tocmai acest fapt. Absolvenții certificărilor vor avea toate aptitudinile necesare pentru a-si continua cariera în design – indiferent dacă ei optează pentru un loc într-o facultate de profil, pentru un loc de munca sau pur și simplu pentru a avea o pregătire mai înalta în domeniu.

Certificările Autodesk vin cu 2 niveluri de dificultate, Autodesk Certified User și Autodesk Certified Specialist.

De la Începător la Avansat. Învățați în ritmul dvs.

Aveți nevoie de ajutor să vă decideți ce nivel este potrivit pentru dvs., User sau Specialist? Vedeți care este diferența între cele două niveluri de certificare.

Click aici pentru a găsi un profesionist certificat Autodesk.

Evaluări bazate pe performanță și instrumente de pregătire pentru examen, create pentru a vă ajuta să obțineți certificări în domeniul IT&C. Mulți dintre studenții dvs. vor dori să își evalueze cunoștințele asupra aplicațiilor înainte de a intra în examenul de certificare. Mai mult, educatorii vor dori să evalueze cunoștințele cursanților. În acest scop, Certiport lucrează cu GMetrix pentru a oferi cele mai performante teste de evaluare din industrie. Aceste teste conțin funcționalități de raportare și analiză pentru a vă asigura ca elevii dvs. sunt corect pregătiți pentru examenul de certificare.

De ce să parcurgeți testele de evaluare GMetrix?

  • Replicați un mediu de testare similar unei testări în timp real
  • Învățați mai eficient cu ajutorul întrebărilor de test adaptate la progresul dvs.
  • Obișnuiți-vă cu mediul real de testare
  • Deveniți mai încrezători în ziua examenului
  • Pregătiți-vă studenții sa treacă cu succes examenul de certificare

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

Obiective de examen

Cumpărați voucher