Project Description

Unity Certified User

Permiteți oamenilor de creație să își spună poveștile, să își împărtășească viziunile și să își valideze competențele!

Unity este cea mai populară platformă de creație de conținut pentru realitatea virtuală și realitatea augmentată, proiecte 3D în timp real și 2D mobil. Unity este folosit de către studenți și profesioniști din toată lumea pentru a crea jocuri și filme, modele 3D și simulări în realitatea virtuală.

Certificarea Unity Certified User este o certificare pentru începătorii în domeniu care vă va permite să demarați în domeniul creației de conținut virtual interactiv pentru industria de gaming,  divertisment, auto, AEC și XR. Certificarea Unity Certified User ajută angajatorii să verifice cunoștințele și competențele unui candidat în folosirea tehnologiei Unity. Dacă doriți să creați jocuri și aplicații sau să construiți lumi noi în realitatea virtuală sau augmentată, certificarea Unity Certified User este punctul de pornire.

Beneficiile certificării Unity Certified User

  • Este un mod de a vă asigura că CV-ul dvs. corespunde cerințelor industriei și standardelor globale.
  • Pregătește studenții pentru facultate sau pentru o carieră în care vor avea nevoie de tehnologia Unity pentru a crea conținut interactiv.
  • Poziționează studenții ca și candidați credibili în fața angajatorilor cu o certificare recunoscută în industrie.

Pregătiți studenții pentru facultate sau pentru succesul în carieră  și obțineți rezultate cu certificarea recunoscută în industrie de la Unity.

Resurse de învățare pentru succesul în obținerea unei certificări.

Pregătirea studenților pentru certificare este o mare responsabilitate. Resursele de învățare puse la dispoziție de Certiport vă vor ajuta să pregătiți studenții mai ușor și mai eficient cu cele mai bune materiale și teste de simulare.

Curicula oficială pentru certificarea Unity Certified User va fi disponibilă în vara anului 2019. Vă rugăm să reveniți către noi pentru noutăți.

Aplicația gratuită Unity

Puteți începe cu aplicația gratuită de la Unity. Oricine poate descărca ediția individuală a aplicației pe calculator în mod gratuit. Educatorii și școlile pot cere o licență specială și organizațiile nonprofit și instituțiile educaționale care se califică pot primi o versiune gratuită. Mai multe detalii pe siteul Unity Education.

  • Unity Asset Store oferă artifacte artistice, scripturi și mai multe resurse pentru utilizatori.
  • Unity Teams poate fi folosit pentru a partaja fișiere și a colabora pe proiecte cu ușurință.
  • Unity Connect este singurul marketplace de talente pentru creatorii Unity. Puteți adăuga și școala dvs. la acest marketplace.

Unity Certified User

Certificare pentru programatori

Certificarea Unity Certified User se focalizează pe programarea C# cu tehnologia Unity. Va acoperi conceptele de bază pentru a crea elemente interactive în jocuri, aplicații, AR/VR și alte medii. Obiectivele examenului sunt aliniate cu standardele industriei setate de profesioniști și educatori. Candidații vor avea nevoie de cel puțin 150 ore de lucru și învățare cu tehnologia Unity pentru a obține certificarea.

Pentru educatori

Examenele Unity Certified User pot fi organizate în campus sau într-o sală de clasă de către un Centru Autorizat de Testare Certiport, ceea ce va asigura integritatea și credibilitatea examenelor. Puteți să vă pregătiți pentru cerințele examenelor folosind resursele și testele de simulare oficiale disponibile.

Pentru profesioniști

Obțineți o certificare recunoscută în industrie și creșteți-vă șansele de a fi pregătit pentru un job în mai multe industrii. Demonstrați-vă cunoștințele și  competențele în tehnologia Unity și afișați badge-ul Unity Certified User pe CV-ul dvs., în portofoliul sau pe siteurile profesionale de networking între profesioniști.

Cumpărați voucher