Cine suntem?

CERTIPRO este un program autorizat Certiport si ofera certificari de talie mondiala pentru competentele detinute in domeniul tehnologiei informatiei.

In parteneriat cu clienti de varf din domeniu ca Microsoft®, HP®, Adobe®, Autodesk® si altii, produsele Certiport, oferite prin programul CertiPro, valideaza competentele alineate la traiectoriile de frunte privind educatia si cariera din lumea digitala de astazi.

CertiPro ofera certificari de talie mondiala, ale competentelor detinute in domeniul tehnologiei informatiei.

“Am primit multe oferte de munca deoarce detin Certificatul Microsoft Office Specialist – Word si Excel. Acest certificat a facut diferenta intre mine si alti candidati.”

– Emily Daubert, castigatoarea Concursului Mondial Microsoft Office, 2010

In mediile academice, certificarea promoveaza succesul in sala de curs pentru cursanti si instructori, construieste individualitatea si pregateste participantii pentru a deveni o forta de munca din ce in ce mai competitiva.

Pentru mediul de afaceri, certificarea mareste productivitatea biroului si eficienta organizatiei, creste satisfactia la locul de munca si multiplica realizarile in randul angajatilor.

In dezvoltarea fortei de munca, certificarea pregateste si asigura plasamentul candidatilor la un loc de munca, asigurand ca acestia poseda competentele solicitate de catre angajator.

Vedeti mai multe detalii despre certificarile noastre aici.