Project Description

La ce folosesc cursurile de antreprenoriat?

Educația antreprenorială educă copiii să gândească ”În afara cutiei” și promovează talentele și abilitățile neconvenționale. Mai mult, creează oportunități, adaugă încredere și stimulează economia.

ESB este unul din cele mai recente programe de certificare de la Certiport. Examenul ESB este destinat pentru folosirea în principal în mediul academic, inclusiv în ciclul secundar, școlile de meserii, colegiile tehnice.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de confidențialitate.
I Accept

Candidații pentru certificarea ESB vor trebui să aibă cunoștințe conceptuale de bază ale principiilor antreprenoriale și de business, deși nu e necesar să aibă cunoștințe practice ca manager al unui business pentru a se prezenta și a trece examenul.

Completarea cu succes a acestei certificări va valida abilitățile și cunoștințele studenților care doresc să pornească o afacere într-o profesie lucrativă.

De ce ar trebui ca elevii și studenții să se pregătească pentru certificarea ESB ?

Indiferent că visați să deschideți un salon de înfrumusețare într-un mare oraș, un restaurant într-o stațiune turistică sau un service auto la marginea orașului, un număr foarte mare de afaceri mici și mijlocii se deschid peste tot în lume.

Un raport recent al Business.com spune ”În fiecare minut o nouă afacere își deschide porțile în SUA, și, potrivit unora, peste 50% din forța de muncă va fi propriul său patron până în 2020” (Situația Afacerilor Mici în America, 2015, Business.com)

Certificarea ESB pregătește studenții care vor urma calificări profesionale sau pe aceia care aleg să își deschidă propria afacere imediat după terminarea liceului.

Soluția de certificare completă ESB

Prin soluția de certificare completă de la Certiport vă puteți pregăti studenții pentru certificare cu materiale de învățare, teste de evaluare și un examen de certificare bazat pe performanță susținut oficial de către Network for Teaching Entrepreneurship (NFTE). Adăugarea acestor materiale în curicula dvs. este ușoară și adaptabilă.

Vedere de ansamblu asupra certificării ESB

Soluții de învățare pentru examenul ESB

Este recomandat ca candidații să aibă cel puțin 150 ore pregătire înainte de a da examenul ESB.

Vă recomandăm următoarele resurse:

Network for Teaching Entrepreneurship (NFTE)

Entrepreneurship: Owning Your Future, High School Version, 12th Edition
12th Edition, by The Network for Teaching Entrepreneurship (NFTE), published by Pearson

LearnKey

Cursurile video de la LearnKey îmbunătățesc experiența de învățare și vă cresc șansele de reușită la examen.

Moore Solutions

Cursurile Moore Solutions sunt comprehensive, aliniate la obiectivele examenului, accesibile online.

Manualul Essentials of Entrepreneurship este o resursă de învățare nouă, cu ilustrații grafice, care vă ajută să porniți, să gestionați și să creșteți o idee de afaceri.

Examenul Entrepreneurship and Small Business

Certificarea ESB este gândită pentru a testa și a valida concepte de bază și cunoștințe de antreprenoriat și managementul afacerilor. Conceptele de bază includ: antreprenoriat; recunoașterea și evaluarea oportunităților; planificarea, demararea și operarea unui business; marketing și vânzări; management financiar.

Descărcați descrierea certificării (include obiectivele de examen)

Informații despre examene (Certiport)

Examene naționale sau Examen Universal?

Examenele specifice pe țară testează cunoștințele necesare pentru a face afaceri într-o anumită țară.  Moneda și terminologia sunt adaptate la specificele țării respective. Candidații la examenul ESB ar trebui să selecteze examenul ESB din țara în care doresc să activeze, atunci când acesta este disponibil.

Examenele universale ESB sunt potrivite pentru orice candidat ESB. Moneda folosită este Euro. Toate examenele ESB folosesc aceleași domenii obiective. Toate examenele ESB sunt livrate prin Consola de Examinare.

Cumpărați voucher